Header til case om Aalborg Events

Layout og opsætning af avis for Aalborg Events

Forside på DM-avis fra DM-ugen 2023.

Case

Vi har tidligere produceret forskelligt materiale til flere af Aalborg Events store arrangementer, så derfor var vi glade for at fortsætte samarbejdet, da de havde brug for hjælp til opsætning af materiale til en af sommerens største events.

Aalborg Events skulle bruge en avis til DM-ugen i 2023, hvor toppen af dansk eliteidræt fremviste deres kunnen i Aalborg til en sportsfest, der tiltrak over 150.000 besøgende.

Vi stod for opsætning og design af avisen, der havde et oplag på 65.000, som blev husstandsomdelt i Aalborg Kommune. Avisen skulle give et nemt og overskueligt overblik over DM-ugen, som var propfyldt med spændende events.

Creativum har stået for opsætningen af avisen til DGIs DM-uge 2023.
Layout af artikel
Antologi - layout af artikel
Antologi - layout af artikel
Antologi - layout af artikel

Har du brug for layout og opsætning af materiale?

Hos Creativum har vi mange års erfaring med layout og opsætning af alverdens materiale. Vi holder specielt af magasiner og en avis som denne.

Der er noget helt specielt over den oplevelse, man får, når man sætter sig med et fysisk magasin eller i dette tilfælde en avis, hvor der er tænkt over placeringen af hvert eneste element.

Vi vil gå så langt, som at kalde os specialister. Siden 2015 har vi været ejere af magasinet APPETIZE, der udkommer 6 gange om året.

Vi har også lavet magasiner for virksomheder, som St. Ajstrup og A. Enggard. Kontakt os, og få en uforpligtende snak om et profilmagasin kunne være en løsning for jeres virksomhed. Her fanger I kundernes opmærksomhed på en helt anden måde end på internettet.

Har du lyst til at høre, hvad vi kan gøre for dig?

Så send en besked eller giv os et kald!

appikon til logo